January 29, 2016

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Al 14 jaar klant

January 29, 2016

Tijdens mijn laatste knipbehandeling bij meneer Van der Bruggen, kwam ik er achter dat ik hem alweer meer dan 14 jaar knip! Het is bijna 15 jaar geleden dat meneer Van der Bruggen met zijn vrouw verhuisd van Overvecht naar Leidsche Rijn. 

In het begin was het erg wennen in Leidsche Rijn. Het was wel fijn wonen in het nieuwe huis alleen lieten de voorzieningen in de wijk heel wat te wensen over. Tot er ineens een folder in de brievenbus lag. Er bleek een thuiskapster te zijn in Leidsche Rijn! Het echtpaar Van der Bruggen besloot een afspraak te maken bij Kapster.nl.

Met veel plezier kwam ik altijd als kapster bij ze langs. De leukste verhalen heb ik gehoord. Van alles passeerde de revue. Vol trots hoorde ik dat er een kleinkind op komst was. Op een gegeven moment was het zover. Bij de supermarkt die in de tussentijd uit de grond gerezen was, kwam ik het echtpaar tegen. Ze hadden wel iets heel bijzonders in hun winkelwagentje liggen. Blauwe muisjes!!! Er was niet alleen een kleinzoon geboren maar ook een trotse opa en oma!

Op een dag ontving ik het treurige bericht dat mevrouw Van der Bruggen was overleden. Zulke berichten raken mij heel erg. Wat ik in deze periode wel heel erg mooi vond om te zien is dat deze familie zo’n mooie en bijzondere familie is. Het echtpaar was zo lief en zorgzaam voor elkaar. 

Meneer Van der Bruggen had gelukkig nog wel veel afleiding door zijn werk. Met veel overgave en enthousiasme kon meneer Van der Bruggen vertellen over zijn werk bij De Munt.

In de loop der jaren ben ik niet de enige kapster die mag genieten van de prachtige verhalen van deze bijzondere man die graag geknipt wordt op zijn praatstoel i.p.v. op een kapperstoel. Doordat ik 3 prachtige dochters op de wereld gezet heb, en af en toe wat aan het tobben was met mijn gezondheid, hebben mijn collega’s ook mogen genieten van de meest fantastische verhalen van meneer Van der Bruggen.

Op dit moment is deze ondernemende meneer met pensioen en hoor ik de mooiste verhalen over zijn tienerkleinzoon en zijn dansavonturen in Dort en natuurlijk nog veel meer, Ik hoop deze ontzettend leuke klant, nog heel lang te mogen knippen en nog lang van de leuke en gezellige knipbezoekjes te mogen genieten!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square