January 29, 2016

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

In gesprek met : Kitty

March 16, 2016

Waarom heb je voor Kapster.nl gekozen?

Ik maak al jarenlang gebruik van een kapper aan huis. De kapper die ik had vertrok naar Turkije en toen kwam net op het juiste moment de flyer van Kapster.nl in de brievenbus. Via via had ik positieve verhalen over Kapster.nl gehoord.

Hoe lang ben je al klant bij Kapster.nl?

Ik denk dat ik ongeveer al 8,5 jaar klant ben bij Kapster.nl

Wie is je favoriete kapster?

Ik wordt het liefste geknipt door thuiskapster Bianca. Bianca weet als de beste hoe ze mijn krullen moet knippen. Het is gezellig om over van alles en nog wat te kletsen. Doordat Bianca al jaren bij mij over de vloer komt kunnen we af en toe elkaars hart luchten en delen we lief en leed.

Wat vind je het grootste voordeel van Kapster.nl?

Ik vind het een nadeel van een kapsalon dat het daar vaak zo gehaast aan toe gaat. Thuiskappers hebben meer tijd en rust en kunnen hierdoor veel meer aandacht geven.

Wat is je grootste haarblunder?

Ik heb een keer een hele verkeerde haarkleur gekozen waarvan ik dacht; hier moet ik niet te lang mee doorlopen. Ook heb ik een keer mijn haar geverfd vlak voordat ik op vakantie ging om te genieten van een heerlijke zonvakantie. Tot mijn grote schrik was halverwege de vakantie mijn haar niet meer blond maar was mijn haar groen/geel geworden door de fatale mix van zout, chloor en zon.

Hoe ziet je dagelijkse haarritueel eruit?

Ik was elke dag mijn haar, vervolgens doe ik er een lekkere laag schuim in. Een beetje kneden met mijn handen om het in model te brengen en vervolgens spuit ik er als finishing touche een laag haarlak erin.

Wat is jouw gouden haartip?

Ik ga om de 5 tot 6 weken naar de kapper om mijn haar weer heerlijk bij te laten knippen. Zelf heb ik snel last van een geïrriteerde hoofdhuid dan gebruik ik de shampoo van Yves Rocher met frambozen . Dit vind ik beter werken dan een middeltje wat de huisarts voorschrijft omdat je daar ook resistent van kan worden.

 

Weet je nog een leuke anekdote over Kapster.nl?

Bianca en ik hebben allebei een hele grote hekel aan kou. Dus toen het op een gegeven moment eindelijk weer mooi werd heeft Bianca mijn haar geknipt op mijn balkon. Zo konden we samen heerlijk genieten van de eerste zonnestralen.

 

Bianca weet ook nog een leuke anekdote over Kitty. Ik kwam Kitty een keer tegen op straat maar ik herkende haar niet met droog haar en een bos met krullen. Ik zie Kitty altijd alleen maar met nat haar als ik langskom om haar haar te knippen. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square